[WEBINAR] Contextual advertising: werkt dat?!

Contextual advertising zou dé oplossing zijn in de strijd om de aandacht van de consument. Klopt dit wel? Een webinar over neurowetenschap en campagne data en creatie.

Contextual advertising: zijn relevante advertenties effectiever?

Het is lastig een rijke en effectieve merkboodschap over te brengen op mobiel. Aandacht is er kort en schaars. Contextual advertising zou hierin dé oplossing bieden. Of wel, het tonen van een voor de consument relevante advertenties op basis van de contextsignalen als Umfeld, locatie, tijd en weertype.

Is contextual advertising een goed staaltje marketing verzonnen door en voor marketeers om hun keuze voor mobile advertising recht te praten? Of zit er meer achter?

Hoe werkt contextual advertising in ons brein?

In dit webinar vertelt Martine Hammink, creative lead bij 24AM, wat neurowetenschap voorspelt als het gaat om relevante of contextual advertising. Ook kijkt ze naar data: wat zeggen contextual advertising case studies? En ten slotte behandelt ze welke data en creatieve middelen jij als marketeer hebt om je advertentie meer relevant te maken.

Meer weten over bouwstenen van aandacht?

Meer weten over de bouwstenen van aandacht? Martine geeft ook één-op-één talks over dit onderwerp, bijvoorbeeld samen met jouw marketingteam. Lijkt je dat wat? Laat hier jouw e-mail achter dan nemen we contact met je op voor de details. Je zit nergens aan vast!

[fluentform id=”4″]

Geef een antwoord