Dynamic Digital Out of Home

Voor HTML5, dynamische en responsive Digital Out of Home creatives kun je bij ons terecht. We zorgen voor de beste en mooiste doorvertaling van je campagne concept naar alle OOH-schermen op verschillende locaties en in diverse contexten.

The Art of Digital Out of Home (DOOH)

24AM is de advertising design studio van Sage+Archer, het Europese media-inkoopplatform voor digital out-of-home reclame. Dat geeft ons veel ervaring in creatie voor digital out of home, met in bijzonder de ontwikkeling van dynamische en responsive DOOH-campagnes. Digital Out of Home geeft ons nog meer creatieve tools om de aandacht van consumenten op straat te trekken. Er is nu beweging! Video! Felle lichten! Data en automation! We kunnen verschillende visuele stimuli gebruiken, afhankelijk van het moment en de locatie. Maar hoe gebruik je deze nieuwe visuele op een effectieve manier?

Wij zorgen ervoor dat jouw Digital Out of Home advertentie impact maakt. Hiervoor gebruiken wij data, dynamiek, HTML5 (ic.m. Javascript en CSS), inzichten uit de neuro- en gedragswetenschap en ervaringen als onderdee van Sage+Archer.

De Responsive Digital Out of Home Campagne van KNAB.

HTML5 & Responsive Digital Out of Home creatie

Door heel Nederland staan verschillende DOOH-objecten op allerlei locaties. Dit zorgt voor afzonderlijke richtlijnen, resoluties en inzichten voor je Out of Home creaties binnen één campagne. In plaats van advertenties handmatig aan te passen aan de veelheid aan beschikbare resoluties en creatieve versies, biedt de HTML5-technologie een meer schaalbare en creatievere oplossing.

24AM ontwikkelt Digital Out of Home advertenties met behulp HTML5-technologie (i.c.m. Javascript en CSS). HTML5, in combinatie met CSS en Javascript, zorgen ervoor dat advertentie automatisch aanpast aan het desbetreffende scherm. Ook kun je, net als in online display campagnes, automatisch een aangepaste DOOH-advertentie tonen op basis van custom of contextuele signalen (weer, tijd, locatie).

Het is een efficiënte methode om één-op-één communicatie te realiseren op grote schaal. Op zoek naar de specificaties voor responsive DOOH? Klik op de onderstaande button.

DOOH Creatie-tips

Ben jij een marketeer, reclamemaker of grafisch vormgever? Houd jij je bezig met de creatie van een (Digital) Out of Home campagne en wil jij weten hoe jouw creatie effectiever maakt? Download nu deze gids met 6 praktische creatie-tips.

Meer weten over DOOH creatie?

Vraag ’t Martine, Creative Lead bij 24AM.
T: 020-7028224
E: martine.hammink@its24am.com