Creative Templates

Krijg slimme creative templates voor content scaling en multi-asset delivery, geschikt voor diverse digitale kanalen.

Krijg on-brand & intelligente creative templates geschikt voor diverse digitale kanalen

Op zoek naar een creatieve structuur of template om van daaruit (zelf) makkelijk en snel meer banner versies en/of formaten te produceren? Wij ontwikkelen intelligent, pre-build en on-brand template waarmee je eenvoudig customized assets kunt generen, simpelweg door een vormgeving te selecteren of content toe te voegen (drag & drop). Zo heb je snel tientallen nieuwe banners of versies in enkele minuten.

Wat voor een type templates maken wij?

  • Standaard IAB-set (HTML5, Google Web Designer, Celtra, Bannerwise, Photoshop, Adobe Animate)
  • Digital Out of Home (HTML5, Dynamic, Responsive)
  • Social (Dynamic, Photoshop, AfterEffects, Illustrator)

Waarom intelligente creative templates?

Digital advertising, en zeker mobile, bieden fameuse mogelijkheden om eye-catching, relevante en interactieve advertentie creaties te ontwikkelen. Elke digitaal platform (in-app, sites, Digital Out of Home, Instagram, Snapchat of Pinterest) biedt zijn eigen unieke features.

Hoewel de formaten van hun advertentiemogelijkheden steeds meer op elkaar gaan lijken (vertical, horizontaal of square), geldt dat niet perse voor het gebruikersgedrag. Consumenten gebruiken de verschillende platformen door elkaar heen, allemaal voor een andere reden (of behoefte) en in een andere contexten. Zo kan het dat een creatie-keuze op platform A uitstekende resultaten laat zien, maar in platform B minder goed werkt.

In plaats van een platformspecifieke aanpak en voor een productieproces op schaal, ontwikkelen wij een multi-use creative template. Dit is een template gebaseerd op de consumenten interactie, technische mogelijkheden en specificaties en consumenten interactie van alle platformen. Een soort one-template-fits all platforms.

Op zoek naar een creative template?

Vraag ’t Martine

Jouw creative rescue on speed dial:
T: (020) 702 8224
E: martine.hammink@its24am.com