On The GO!: Hoe mobiel tanken het nieuwe tanken wordt

Mobiel tanken is het nieuwe tanken, met de On the GO! app. Hoe introduceert On The GO! de handige app bij privé-rijders om daarmee downloads en gebruik te realiseren?

Mobiel tanken met On The GO! app

Met On the GO! is tanken nog nooit zo snel en makkelijk geweest. Met de app kies je het dichtstbijzijnde tankstation en pompnummer en na het tanken kun je meteen wegrijden, want betalen doe je achteraf.  Zonder cash, zonder kaarten, zonder gedoe. Mobiel tanken, toegankelijk voor iedereen. Aan 24AM de vraag hoe tanken met On The GO! app het nieuwe mobiele tanken wordt.

On The GO! “Maak van je tankbeurt een pitstop”

De mobile first campagne is gebaseerd op het inzicht dat niemand van tanken houdt. Het is een hinderlijke onderbreking van het onderweg zijn. We hebben vaak haast, we willen doorrijden en meters maken om op tijd op onze bestemming aan te komen. On the GO! reduceert de frustratie van tanken tot een minimum en doet wat de naam suggereert: tanken, met de snelheid van autorijden. En dat komt helder naar voren in het campagnethema ‘Maak van je tankbeurt een pitstop’, waarbij we visueel gebruikmaken van de snelle wereld van de Formule1 in de dagelijkse praktijk van tanken. Oma Voorthuizen is de heldin in de video waarin zij in haar racepak en rode autootje laat zien hoe snel en eenvoudig het mobiele tanken met de On the GO! app is.

On The GO! download Facebook 24AM creative media agency marketing trends amsterdam
De On The GO! Facebook advertentie op smartphone om de doelgroep te activeren de app te downloaden.

Mobile first campagne voor On The GO!

De mediatactiek is een datagedreven en mobile first aanpak. On the GO! wordt achtereenvolgens geïntroduceerd, uitgelegd en automobilisten worden geactiveerd om de app te downloaden. De doelgroep wordt zowel contextueel bereikt in het auto umfeld, als wel op basis van data over gebruik, interesse en koopgedrag ten aanzien van auto’s. De eerste fase van de campagne richt zich op het bereiken van een doelgroep die zich kenmerkt als automobilisten én actieve smartphonegebruikers, om buzz te creëren en een goede positie in de app store te realiseren. Vervolgens is een bredere groep automobilisten bereikt om volume te realiseren. In aanvulling op de mobile campagne zijn desktop, digital outdoor, point-of-sale en activatie-teams ingezet bij tankstations.

Wil jij, net zoals On The GO!, jouw doelgroep bereiken en activeren? Begin met een frisse blik! We nodigen je graag uit voor een workshop om de merkambitie te bepalen of gewoon eens een kop koffie drinken. Neem contact op met Martine Hammink via 020-7028280 of martine.hammink@its24am.com.

24AM On The Go mobile first creative media agency
De zendermast van On The GO! langs de snelweg.
On The GO! app flyer 24AM creative media agency marketing amsterdam download app marketing
De voor- (links) en achterkant (rechts) van de flyer. Uitgedeeld door activatieteams bij tankstations.

Geef een antwoord