In de pers: Hans Veldhorst & Diederick Ubels starten mobile first creatief bureau 24AM

24AM creative media agency Dutch Amsterdam Hans Veldhorst diederick ubelsHans Veldhorst, voormalig hoofd strategie bij Ogilvy & Mather, en Diederick Ubels, CEO bij mobiel mediabureau MobPro, starten 24AM, een nieuw creatief bureau met mobiel als uitgangspunt.

Dit persbericht was o.a. te lezen op Adformatie, Emerce en Nederlands MediaNetwerk.

Diederick Ubels, uit de mobiele en digitale marketingwereld: “We zijn samengekomen omdat digital marketing, zoals het nu bedreven wordt, de advertentiemarkt het moeras inzuigt. Het focust zich op korte termijn gedragsverandering en er wordt verwacht dat je dat real-time terugziet in een dashboard. Dit shorterm-ism zorgt voor slechte en irritante reclame op digitale platforms. Die platforms kunnen op hun beurt digital marketeers alleen nog bedienen door zoveel mogelijk en zo goedkoop mogelijke advertentieruimte aan te bieden. Consumenten, digitale platforms en uiteindelijk het merk zijn hiervan de dupe. Het klinkt wat heftig maar wij geloven dat we digital marketing moeten redden van deze korte termijn visie.”

Ruim een derde van de Nederlanders staat negatief tegenover online advertenties. Om die reden hebben consumenten steeds vaker de gewoonte om digitale advertenties te blokkeren of te ontwijken. Daarnaast streven uitgevers naar het reduceren van het aantal advertentieruimtes waardoor het aantal beschikbare ruimtes schaarser worden. Om die reden verwacht het duo dat de korte termijn strategie op termijn ook veel te kostbaar wordt.

Marketing en reclamestrateeg Hans Veldhorst: “Bovendien moeten marketeers zich afvragen wat het effect van deze korte termijn visie is op de perceptie die jouw doelgroep heeft van het merk, nu en later. Daarom is ons doel om digitale media en mobiele technologie in te zetten om positieve merkassociaties te creëren door creatie en media naadloos te integreren. Zo beinvloeden we zowel het gedrag van consumenten beïnvloeden als de ontwikkeling van het merk. Daarbij willen we het effect van de communicatie op merk en gedrag realistisch in beeld brengen”

24AM werkte al voor onder andere Albert Heijn en de particuliere onderwijsinstelling Luzac. Dat heeft er onder andere aan bijgedragen dat het bureau zich nu geplaatst heeft op de longlist voor het SAN Accent ‘New Kids On The Block’, een verkiezing onder jonge bureaus in de marcom wereld.

Naast de rol als digital media strateeg bij 24AM, blijft Ubels aan als CEO bij MobPro.

Geef een antwoord