24AM ontwikkelt een dynamische campagne voor Greenberg Traurig

Samen met J.Walter Thompson Amsterdam (JWT) ontwikkelde 24AM een dynamische campagne voor advocatenkantoor Greenberg Traurig.

Het advocatenkantoor schakelde JWT in voor het ontwikkelen van een concept waarbij advocaten geënthousiasmeerd werden om voor het meest ondernemende advocaten kantoor van Nederland te kiezen.

Samen met het mediabureau vormde ze een strategie om advocaten in verschillende contexten te bereiken. Zo werden potentiële sollicitanten met de campagne getriggerd onderweg naar werk, op kantoor, maar ook op kantoor in de late avonduren.

24AM zorgde ervoor dat het brede campagne concept werd doorvertaald naar advertenties die geschikt zijn voor elk specifiek kanaal. Met behulp van digital-out-of-home schermen werd de boodschap zo duidelijk mogelijk weergegeven. Dit vertaalde zich door in advertenties op diverse metrostations, schermen in het centrum van Amsterdam maar ook op billboards op de Zuidas in de late avonduren. Ook zijn advocaten bereikt op hun mobiel, zo was de advertentie te vinden in verschillende apps, waaronder de Tvgids.

Op deze manier maakten JWT en 24AM het bijna onmogelijk voor advocaten om de advertentie te missen.

out of home advertentie Amsterdam Centrum

Out-of-home advertentie Amsterdam Centrum

out-of-home advertentie metro amsterdam zuid

Out-of-home advertentie metrostation Amsterdam Zuid

Mobiele advertentie in de Tvgids app

Wil jij ook zichtbaarheid creëren voor jouw merk of product? Laat dan jouw e-mailadres achter of neem contact op met één van onze specialisten.

[tmm name=”team”]

[fluentform id=”2″]

Geef een antwoord